پوسته وردپرس
شرکت خدمات مسافرتی , هوایی و گردشگریشرکت خدمات مسافرتی , هوایی و گردشگری

By signing up, I agree to Travelo's Terms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

عضوهستید؟

شرکت خدمات مسافرتی , هوایی و گردشگریشرکت خدمات مسافرتی , هوایی و گردشگری
فراموشی کلمه عبور

حساب کاربری ندارید؟

ویزای تحصیلی انگلیس

imageframe-image

ویزای دانشجویی به دو دسته اصلی تقسیم میشود:

الف) TIER 4

این ویزا برای کسانی است که قصد تحصیل برای مقاطع مختلف تحصیلی در مدرسه و یا دانشگاهی در انگلستان را دارند. متقاضیان این ویزا پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا مدرسه مورد نظر خود در انگلیس باید درخواست صدور CAS LETTER به دانشگاه نمایند. CAS LETTER نامه ای از طرف دانشگاه می باشد که جزییات تحصیلی شما و کدهای مورد نیاز برای ویزا در آن قید شده است. پس از دریافت این نامه متقاضی می تواند نسبت به اخذ وقت سفارت اقدام نماید.

توجه داشته باشید هزینه بیمه (IHS) در حین واریز وجه ویزا به مبلغ ویزای درخواستی اضافه خواهد شد. این هزینه پس از تکمیل فرم آنلاین به صورت اتوماتیک محاسبه می گردد و در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت انگلیس بازگردانده می شود.

ب) SHORT-TERM STUDY

این ویزا برای گذراندن دوره های تحصیلی کمتر از یک سال مانند دوره زبان و یا دوره های فرصت مطالعاتی صادر می شود. متقاضیان این ویزا پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا موسسه مورد نظر می توانند جهت اخذ وقت سفارت اقدام نمایند و نیاز به نامه CAS ندارند.

توجه داشته باشید هزینه بیمه (IHS) در حین واریز وجه ویزا به مبلغ ویزای درخواستی اضافه خواهد شد. این هزینه پس از تکمیل فرم آنلاین به صورت اتوماتیک محاسبه می گردد و در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت انگلیس بازگردانده می شود.

*کسانی که قصد شرکت در دوره های علمی بسیار کوتاه مدت (مثلا ۱۰ روزه) از طرف دانشگاه را دارند باید ویزای STUDY VISIT اقدام نمایند که شرایط آن مانند ویزای توریستی می باشد.